MCEB 2010



I've got soul..


Plecat de ceva timp de acasa, am facut tot posibilul sa ajung la evenimentul asta, "Mos Craciun e boulderist 2010" si asa am aterizat sambata, direct de la aeroport, in sala la Ecran.

Trezit de la 4.30 ca sa prind avionul si ajuns in Bucuresti pe la 14.30 (dupa ce am schimbat avionul in Praga), am ajuns la Ecran in jur de ora 15.00 , tocmai bine cat sa zic cate un "salut" si sa intru in grupa a 4-a. Primul om pe care l-am intalnit la Ecran a fost Oli. :D Omul de la care oarecum a pornit toata treaba asta cu cataratul pentru mine. Grupa a 4-a a fost ultima grupa , in care din fericire pentru mine au fost cativa oameni puternici care sa ma inspire, gen Dan sau Georgica.
Odata intrat in sala am uitat de oboseala si de faptul ca nu mancasem decat 2 sandwisuri pe avion si o banana pe drum de la aeroport si m-am simtit excelent. Am primit energie de la prieteni si am reusit pana in final sa fac toate traseele mai putin unul greu de la care am cazut din top (pasul fiind sa dublezi topul) si cele usoare pe care nu am mai avut timp sa ma dau. In finala s-au calificat 8 oameni: 1044,27 Maris George
1000,14 Scortea Cosmin
545,59 Rus Bogdan
545,59 Ungureanu Daniel
538,85 Bifi
378,92 batir oliver
378,92 Pelissier Benoit
362,52 Micu Bogdan

Primul s-a calificat Georgica care a facut traseul greu (ala cu topul de dublat). Al doilea a fost Scortea (am inteles ulterior ca ar fi fost ceva discutii ca Scortea nu ar fi dublat topul, adica s-a scurs din top, DAR eu nu am fost acolo deci nu pot sa comentez nimic legat de aceast subiect). Pe 3 s-a calificat Rus, la egalitatea cu Dan.

In finala am nimerit cu Georgica, ceea ce pentru mine a fost perfect , tot ce vroiam era sa pic cu cineva care se da "frumos", iar Georgica e unul dintre oamenii care se catara "frumos". Eu am intrat primul la traseu si din pacate nu am apucat sa fac prea multe. Scuze pentru esec am destule :)))... s-a miscat o priza la prima incercare, la a doua incercare abia am descoperit cum sa iau prizele, neavand magneziu pe ele , iar la ultima incercare, cand ma concentrasem maxim, a strigat Robert ca a expirat timpul...fiind prea concentrat la ce am aveam de facut, probabil nu am auzit cand au zis ultimul minut :), dar asta e . Georgica a facut exact acealsi lucru ca si mine, adica 2 prize, dar fiind mai bine clasat in calficari , a trecut mai departe. Se pare ca marea majoritate a cazurilor au fost departajate de calificari (poate data viitoare se schimba un pic regulamentul).
In ultima "infruntare" a ajuns Georgica cu Scortea , cel din urma fiind si cel care a castigat.
Din pacate nu a existat aceeasi atmosfera de anul trecut.
Si acum cand ma uit la filmuletzul cu Popic de la MCEB2009 mi se zburleste pielea pe mine.
In final nu am decat un singur lucru de spus : ce bine e acasa!!!!

Poze aici :http://picasaweb.google.com/nicolae.badea/ConcursMosCraciunEBoulderist#

Comentarii