03.05-08.05.2012 excursie Norvegia

Pentru ca mi se facuse dor de Norvegia (de oameni si de locuri) am zis sa trag o fuga pana in Oslo. Am gasit un bilet "ieftin" (212euro) si joi dimineatza la ora 11 , Kenneth ma astepta in aeroport Gardemon :D
Kenneth 
direct de la aeroport am plecat catre sala ca sa il luam pe Julian "le french climber"
 magazinul de la sala
 Prima oprire la o mica "faleza". Ne-am incalzit pe un 7B. Miscari ok , zona cam naspa dar a fost bun de incalzire
K11 la intrare

 
Dupa ce am facut toti linia de 7B, ne-am mutat la alta mini-faleza, unde ne-am intalnit cu Cris si copilul lui de 2 ani parca. F relaxati oamenii in treaba asta cu copii, ii iau cu ei peste tot la catarat de la varste f mici.
le french beast
7C topout
7a stand /7c sit
7A
le cute baby
Julian incerca un 7C de 2 miscari.

7C

Vineri am fost intr-o zona recent descoperita de baieti. Ca sa ajungem acolo am mers cam 40 de min cu bicicleta prin padure. Dupa ce ne-am incalzit pe niste intepate pe un 6(abc) am incercat un 8A foarte frumos " Obelix" bineinteles...cu niste intepate, pe un plan cam de 35 de grade.

Kenneth dimineatza cu tutunul in gura
Pe drum spre bolovani, mai mare dragu' sa mergi pe bicicleta...mai greu la intoarcere cand eram obositi si deja ma durea curu' de la bicla
la curatat/uscat de bolovan cu arzatorul
intepate perfecte
la start in Obelix- 8A

o miscare spre stanga din 2 intepate la o scursa
Kenneth curantand un proiect "Mirror reality" -8B?! :D

Sambata dimineatza ne-am trezit cu un strat de vreo 30 de cm de zapada, dar din fericire, unde vroiam noi sa mergem era vremea ok, asa ca am pornit pe la 10 la un festival de boulder la vreo 2 ore jumate de mers cu masina in zona Telemark/BO.

La festival au fost cam 120 de oameni, s-a catarat in mare parte sambata, seara fiind premierea. Bolovani o gramada, linii la fel, aveai pe ce sa te dai, erau si o gramada de proiecte, multe linii asteptand sa fie curatate, zona fiind mai noua. In final am catarat doar sambata pentru ca duminica eram prea "distrus" si am lasat-o mai moale.

Luni m-am plimbat prin oras (OSLO):












banda penru amenajat trasee!!superbuna!
cu Memet
Arta moderna

Marti inainte de plecare am fost sa vad un 8B+, inca proiect, f dur, dat pe spate cam la 50 de grade, cu riglete bune, un pic cam rotunjite de la periaj excesiv. Frumos dar nu extraordinar. Stian C. probabil o sa il faca in curand, cat am stat eu acolo legand constant miscarile si fiind o problema doar de legat intreaga linie.




Marti noaptea eram din nou in Bucuresti, motivat pentru niste bouldering pe GRESIEEE!!!!

Comentarii