incao zi la Bratilesti!


Drumul pana la Bratilesti a fost ok desi in alte dati arata mai bine.
Am fost cu noile saltele de la Organic si le-am testat un pic pe un nou proiect. (care a ramas inca proiect).
La inceput ne-am incalzit un pic pe niste trasee noi, vis-a-vis de "Pinceta", unde au iesit 4 liniii frumoase din care una de 5stele (D'Artagnan). 

1. D'Artagnan -6C+ (fata un pic cazuta, de tinut prize semiscurse si miscat pe picioare)
2. Aramis -6C
3. Athos -5B
4. Porthos -5+

Gradele sunt propuneri iar repetarile vor stabili mai clar ce si cum.

Am facut un proiect mai vechi de care am fost foarte aproape anul trecut. Ungureanu l-a facut din prima, cu planul meu un pic schimbat (i-a dat in miini), dupa care mi-a iesit si destul de repede (in sesiunea asta). L-am botezat "Romulus", iar ca grad eu am propus 7C+. Nutu, care l-a incercat si el, zicea ceva de 8A, iar Ungureanu ceva de 7C.  Porneste din partea stanga a bolovanului, cu o inversa la stanga si o ranga la mana dreapta, un fel de sit, cu piciorul drept pe un "nimic" de priza. Pasul pentru mine a fost sa reusesc sa fac ultima parte. Am muncit ceva si pentru proiectul asta, am curatat prize, am incercat miscari, mi-a luat in total vreo 4 sesiuni de incercari. Ce pot sa zic ca e asa bine cand mai sunt si alti oameni motivati si puternici cu care sa ma pot catara. De data asta am facut echipa buna cu Ungu. Nutu era la oarecum pe recuperare. Sper sa il prind odata la Brati in forma in care era cand m-am vazut cu el in Font. Bine rau.
 Romulus 7C+
La fel, gradele sunt doar propuneri pentru a stii cam pe unde sunt ca dificultate. Ce este sigur e ca traseul este unul minunat! inca nu a iesit varianta directa cu startul din stanga. Acolo mai e de munca.  Acum a mai ramas traverseul din dreapta cu iesirea prin "Mount Ivanetu", care se pare ca va fi ceva mai greu. Si pentru ca sa sunt 2 linii ca fratii am sa-i spun "Remus".

Baietii au mai facut "JustDance" si "Mister DecaDance". Eu l-am repetat pe JustDance. Legat de grade Nutu zicea ceva de 7B ambele. La fel si despre "Hueco".

Bolovanul asta cu "JustDance" si Decadance ramane uscat  pe timp de ploaie iar cand e cald aici e un loc bun de catarat.

Pe partea cu soare a bolovanului e un proiect de iarna care pleaca cu niste miscari in surplomba si cu o iesire pe o fata, cu miscari violente si prize care te cam trag de degete. E un proiect pe care as vrea sa il fac anul asta. Ne-am apucat usor de curatat, am intuit cateva miscari, insa traseul inca nu are solutia completa. Mai e de curatat si de incercat. Cu siguranta un traseu tare.

 new project


In alta ordine de idei incerc sa fac un topo de la Brati pentru intalnirea din toamna. Vreau sa devina traditie si am sa fac ce pot pentru a se intampla din noi si anul asta, pentru ca anul trecut a fost foarte  bine si frumos.

...si un mic filmletz cu treaba : Bratilesti Bouldering 27aprilie2014






Comentarii

Cristi Trandafir a spus…
Si saltelele Organic cum sunt ? Plusuri...minusuri ? Cand sti datele exacte la intalnirea din toamna...imi zicea Nutu ca e frumos acolo :-)
Victor B.F a spus…
Salut Cristi,legat de saltele...le stiam dinainte pentru le folosisem si in Norvegia. Erau f bune pentru teren accidentat, atunci cand sunt bolovani pe jos pentru ca sunt destul de tari. Pentru mine asta a fost un criteriu de care am tinut cont atunci cand le-am ales (sa fie tari). Si mari. Si stiu ca mai sunt si f durabile. Singura parte pe care as trece-o la minusuri este cea legata de costuri. Pentru ca se fac in state, costurile de shipping, mai ales pentru Romania, sunt foarte mari, aproape jumatate din costul saltelei, si atunci nu mai este chiar ok. Modelul meu e BIG PAD, o saltea bine echilibrata, care nu este foarte grea...ce ii mai lipseste poate ar fi posibilitatea de a lega o alta saltea de ea.

Legat de intalnirea din toamna, uichendul 11, 12 octobrie, poate incepand de vineri. Dar depinde si de vreme, pentru ca e important sa fie ok fara ploaie..Cand o fie ceva stabilit o sa apara pe net cu siguranta. :D
Unknown a spus…
superb! Abea astept sa ajung pe acolo.