Bouldering Valea Jiului concurs 27 iunie2015

Am vazut pe facebook ca se face un concurs de bouldering, intr-o locatie mai putin familiara : Vulcan, Valea Jiului.
Asa ca am vorbit cu Oliver, Neghi si Georgel si am plecat de vineri pana duminica pe Valea Jiului.
(Defileul este plin de semafoare. Nu trebuie stat la chiar la toate la 12 noaptea)

Ce am gasit..
Niste oameni  misto care fac munca voluntara in sprijinul comunitatii locale.

Cum? pai au deschis o sala de catarat, principalii "conducatori" fiind Felipe si "Gianina". Pe langa ei in perioada asta erau si mai multi americani (printre care Marc si Rachel) plus omul locului, Alin.

Ce am vazut? Niste copii foarte talentati, unii dintre ei e se vatarandu-se de maximi 2 luni. Pentru ca nu au papuci, Felipe le da la fiecare cate o pereche. Incearca sa ii tina la scoala asta find un mare plus al intregii "operatiuni", avand in vedere ca ceea ce le lipseste multora este cineva care sa ii ghideze si indrume spre o viata mai buna.

"Dalas" se cheama cartierul de unde erau majoritatea. Copii buni insa care nu au avut norocul de a avea chiar tot ce isi doresc. Inclusiv ca sa plateasca o intrare sau un abonament de 35 de ron, trebuie sa adune fructe de padure sau sa vanda fier vechi.

Daca vreti sa sponsorizati un copil sa se cater...cu 40 de ron ii asigurati un abonament pe o luna. Daca donati un 50 de ron  pe luna, intr-un an va avea si o pereche personala de papuci. Pentru detalii ne putem cu un mesaj si va indrum inspre Felipe, omul care misca in acest moment lucrurile pe Valea Jiului.

Sper sa apara pe la cat mai multe evenimente si sa ii cunoasteti si voi pe copii, poate unii dintre ei viitori campioni.

Comentarii